Uratapahtuma 29.2.2020

(Päivitetty 8.2.2020)

Materiaalialumni ry:n ja Hiukkasen alumni ry:n yhteinen uratapahtuma järjestetään Teekkarisaunalla (Tekniikankatu 9, 33720 Tampere) 29.2.2020.

Tapahtuma alkaa klo 13 ja varsinainen ohjelma loppuu klo 18, minkä jälkeen iltaa jatketaan verkostoitumalla ja saunomalla. Tapahtumaan osallistuminen maksaa 10 euroa.

Päivän aikana huippuasiantuntijat eri yrityksistä kertovat pitchauksesta, yrityksen perustamisesta, oman idean markkinoinnista sekä jakavat omat uratarinansa. Päivän esiintyjät ovat:
Laura Koivusalo, StemSIGHT
Matti Järveläinen, Colloidtek
Anna Mäki-Jokela, TEK

Laura Koivusalo on tohtoriopiskelija ja biomateriaalitekniikan alumni Tampereen yliopistosta. Hän on mukana StemSIGHT-projektissa, jonka kautta hänellä on kokemusta pitchaus-kilpailun voittamisesta ja kansainvälisen rahoituksen hakemisesta tutkimukselle.

Matti Järveläinen on 2016 väitellyt tekniikan tohtori Tampereen yliopistosta ja perustanut tutkimuksensa pohjalta ColloidTek-yrityksen. Tällä hetkellä hän keskittyy teknologian myyntiin globaalilla kentällä.

Anna Mäki-Jokela on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri ja tradenomi. Hän työskentelee TEKissä työsuhdelakimiehenä ja vastaa työssään työsuhdeasioiden lisäksi erityisesti yrittäjäasioista.

Osallistumismaksuun sisältyy kahvitarjoilu sekä illallinen. Saunalla on myös pientä virvokemyyntiä.

Päivän ohjelma-aikataulu on seuraava:

12.30 Ovet aukeaa saunalla
13.00 Alkusanat
13.15 Anna Mäki-Jokela: Yrittäjyyden eri muodot
14.15 Kahvitauko
14.30 Matti Järveläinen: Sattuman kauppa ja myynnin oppisopimuskoulutusta akateemikolle
15.30 Laura Koivusalo: Ideaa myymässä – Hyvän hissipuheen anatomia
16.30 Pitchaus-työpaja
17.30 Ruokailu
18.00 -> Verkostoitumista ja saunomista, saunalle vapaa pääsy

Tapahtumaan ilmoittautuminen tapahtuu Materiaalialumni ry:n verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/materiaalialumni/
HUOM! Materiaalialumni ry:n ja Hiukkasen alumni ry:n jäsenille on molemmille omat myyntiartikkelit. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.2.

Tapahtuma on tarkoitettu yhdistysten jäsenille, joten jos et ole jo jäsen, niin liity nyt samalla jommankumman yhdistyksen jäseneksi. Materiaalialumni ry:n jäseneksi liittyä maksamalla liittymismaksun yllä mainitussa verkkokaupassa. Hiukkasen alumniyhdistykseen voi liittyä seuraavan linkin kautta: https://tinyurl.com/hiukkasenalumnijasenyys/

Varsinaisen ohjelman päätyttyä, eli kello 18 jälkeen saunalle on vapaa pääsy, joten tervetuloa paikan päälle myös muut verkostoitumisesta kiinnostuneet. Tämä onkin erinomainen tilaisuus myös opiskelijoille tutustua opiskelualansa alumneihin.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, niin pistä sähköpostia joko noora.viinanen(a)gmail.com (Materiaalialumni ry) tai rikupsinkkonen(a)gmail.com (Hiukkasen alumnit).

Uratapahtuma on myös Facebookissa.