Kutsu yleiskokoukseen

Tampereen teknillisen yliopiston Materiaalialumni ry:n yleiskokous järjestetään Tampereella lauantaina 5.12.2020 klo 15.

EDIT 28.11.2020: Päivitetty informaatio täällä:
http://www.materiaalialumni.fi/2020-yleiskokous-vain-etana-pikkujoulut-peruttu/

Kokouspaikkana toimii ravintola Teerenpeli. Toivotamme kaikki jäsenet tervetulleiksi yleiskokoukseen!

Kokoukseen osallistuminen

Koronavirustilanteesta johtuen toteutamme kokouksen ns. hybridimallilla, eli osallistuminen on mahdollista joko paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Paikan päälle saapuvien osallistujen määrää rajoitetaan.

Jotta pystymme ennakoimaan, kuinka moni aikoo saapua paikan päälle ja kuinka moni aikoo osallistua etänä, pyydämme kaikkia kokoukseen osallistujia ilmoittautumaan etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Linkki lomakkeeseen ja tarkemmat lisätiedot kokoukseen osallistumisesta lähetetään yhdistyksen jäsenille sähköpostin välityksellä.

Saavuthan kokouspaikalle vain täysin terveenä! Lisäksi tule kokouspaikalle hyvissä ajoin (koskee myös etäosallistujia), jotta kaikkien osallistujien jäsenyys saadaan tarkistettua ja kokous aloitettua ajallaan klo 15.

Yleiskokous

Yleiskokouksen esityslista on jo lähetetty jäsenistölle. Kokouksessa esitellään vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomus ja päätetään niiden hyväksymisestä. Kokouksessa esitetään myös toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan yhdistykselle hallitus ja puheenjohtaja vuodelle 2021. Lisäksi asialistalla on päätös liittyen yhdistyksen jäsenmaksuihin. Nyt kannattaa siis osallistua ja käyttää äänioikeuttasi jäsenenä.

Ensi vuoden hallitukseen on hakusessa sekä puheenjohtaja että useampi hallituksen jäsen. Jos hallitushommat kiinnostavat, ota yhteyttä hallitukseen tai puheenjohtajaan mielellään hyvissä ajoin ennen yleiskokousta.

Pikkujoulut

Yleiskokouksen jälkeen järjestettävät yhdistyksen pikkujoulut ovat jo monivuotinen traditio. Jotta pystymme noudattamaan voimassa olevia terveysviranomaisten suosituksia, pikkujoulujen osallistujamäärää on tänä vuonna rajoitettu ja tapahtuman konsepti poikkeaa hieman aiemmista vuosista. Tarkempaa tietoa pikkujouluista ja niihin ilmoittautumisesta lähetetään jäsenille piakkoin sähköpostilla.

Hauskaa loppuvuotta kaikille ja tervetuloa yleiskokoukseen!