Pikkujoulusitsit on taas täällä!

Tampereen teknillisen yliopiston Materiaalialumni ry:n pikkujoulusitsit järjestetään lauantaina 7.12.2019 Tampereella perinteiseen tapaan yleiskokouksen yhteydessä.

Juhlien teemana on… (rumpujen pärinää!)

Game of Thrones! Kuninkaita, ritareita ja villejä barbaareja. Valtapeliä, taikaa ja juonittelua. Olit sitten punainen noita, valkoinen kävelijä tai Mustan linnan soturi, sinun on parasta liittyä joukkoomme, sillä talvi on tulossa!

Pidä kuitenkin pilke silmäkulmassa ja tip-tap -sormet sojossa, sillä kyseessä ei ole mikään larppileiri, vaan hieman parodialla maustetut pikkujoulusitsit perinteisellä kaavalla! Ei siis haittaa, vaikka et olisi nähnyt yhtään jaksoa teemana olevasta sarjasta! No spoilers!

Pukukoodi: Teeman mukaan / tumma puku

Ilmoittautuminen sitseille on nyt avattu, joten varaa paikkasi heti!
Lipunmyynti on avoinna Holvissa 27.11.2019 saakka. Myös yhdistyksen ulkopuoliset avecit ovat tervetulleita. Huomaa erilliset myyntiartikkelit jäsenten ja avecien lipuille.

Facebook:
https://www.facebook.com/events/333538434177412/

Tervetuloa!
Pikkujoulutoimikunta


Briefly in English

Materiaalialumni’s Christmas party sitsit on Dec 7, 2019 in Tampere.

Traditional sitsit party with a Game of Thrones twist. You’ll enjoy it whether you know the series or not!

Tickets available in Holvi until Nov 27. You can bring with you a date that is not a member of our society. Please note that there different tickets for members and dates!

Dress code: Dark suit / according to the theme

Welcome!
Organizing committee